Toiletten & Badkamers

Betegelen van Badkamer en Toilet

Het betegelen van de Badkamer en het Toilet, een van de meest voorkomende plekken in het huis die worden voorzien van tegelwerk. Het tegelwerk zorgt in vele ogen voor rust, uitstraling en zuiverheid in het huis.

Men kiest in de Badkmaer en in het Toilet vaak voor Tegelwerk, omdat tegelwerk natuurlijk erg gebruiksvriendelijk is en bovendien erg makkelijk is in onderhoud. Zo is het mogelijk om het tegelwerk op verschillende manieren aan te passen op de wensen van de klant, want het is vaak de finishing touch in uw badkamer of toilet.

Het betegelen van Badkamers en Toiletten wordt door Vervaart Tegelwerken al meer dan 20 jaar uitgevoerd, en hierdoor is het bedrijf niet alleen kwalitatief erg bekwaam, het is tevens ook op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen.

Door middel van samenwerkingen met onder andere onze lijmleverancier Omnicol, en onze vaste leveranciers van hoogwaardige tegelproducten zoals Bouwbedrijf Nelemans, denken we als bedrijf altijd mee met de klant.

Het aanbrengen van tegelwerk in Toiletten en Badkamers kan gezien worden als vakmanschap, het is immers een karwei dat beter niet zelf uit te voeren valt. Een tegelvloer of betegeling in de badkamer en toilet is vaak de laatste laag op de dekvloer, en voorkomt, mits goed aangelegd lekken en andere grote problemen in het huis.

Vervaart Tegelwerken specialiseert zich in het meedenken in creatieve oplossingen met haar klanten. De uitstraling binnen de genoemde ruimten is erg belangrijk voor een huis en hier wordt vaak veel tijd doorgebracht.

Heeft bovenstaande tekst u geinspireerd om een vrijblijvende offerte of advies te verkrijgen, dan horen wij het graag.
Neem vrijblijvend contact op.

Hieronder een impressie van voorgaande projecten.

Tags : Tegelwerk Tilburg, Tegelzetter Tilburg, Tegelvloer Tilburg, Toilet Tilburg.